Klussenbedrijf

Voor alle klussen in en om het huis

Verbouwingen en onderhoud

Als u gaat verbouwen, komt er vaak veel op u af. Waar moet u beginnen? En hoe maakt u de juiste keuzes? Met welke kosten moet u rekening houden?

Verbouwen staat in de stress top 5. Niet zo vreemd. Uw woning is even niet uw veilige thuishaven meer omdat de boel overhoop ligt.  Soms duiken tijdens verbouwingen ook praktische problemen op. Gelukkig kunt u rekenen op onze hulp.

Alex Timmerman Klus- & Timmerbedrijf uit Putten stelt samen met u een programma van eisen op, waarin u zo gedetailleerd mogelijk aangeeft wat u verwacht van de verbouwing.  Om zo'n programma te kunnen opstellen heeft u immers een goed beeld nodig van uw wensen, de mogelijkheden, de verwachte kosten en de geschatte planning.

Ook de uitvoering van uw verbouwing en de oplevering gaat volledig in overleg met u als opdrachtgever, rekeninghoudend met het verbouwingsplan, de tijdsplanning en met een minimum aan overlast.

Planmatig onderhoud

achterstallig onderhoudMet preventief planmatig onderhoud kunt u veel geld besparen. Achterstallig onderhoud brengt immers veel meer kosten met zich mee.Voor preventief onderhoud én achterstallig onderhoud, bent u bij Alex Timmerman en zijn samenwerkende professionals aan het goede adres. 

Wij pakken gezamenlijk uw onderhoudsklus op en staan garant voor een tiptop resultaat!

Interieuradvies

Wilt u vooraf eerst interieuradvies kijk dan bij interieuradvies op deze website. 
Alex Timmerman werkt samen met een professionele interieur-adviseuse die uw ideeën op papier kan zetten.

Direct persoonlijk contact:

Bel: 06 40 959 301

Alex Timmerman
Van Essenstraat 8
3882 EG Putten

E: info@alex-timmerman.nl
T: 06 40 959 301

KvK: 60403659
BTW: NL 192650804 B01