Klussenbedrijf

Voor alle klussen in en om het huis

Over Klus- & Timmerbedrijf Alex Timmerman uit Putten

Alex Timmerman 

Na jaren werkzaam te zijn geweest bij een aantal bouw- en aannemingsbedrijven uit de regio heeft Alex Timmerman de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt, omdat hij als zelfstandige zijn eigen ideeën kan uitwerken,  om in goed overleg met de opdrachtgever, tot een mooi eindresultaat te komen. 

Alex Timmerman is een moderne vakkundige vakman en eigentijdse ondernemer, die staat voor degelijke montage en kwaliteit. 

Sinds 2014 voert hij klussen, waar u als particulier of bedrijf tegenop ziet, graag en met veel enthousiasme voor u uit. Hij is een pietje precies en een duizendpoot die in zijn hang naar perfectionisme continu op ontdekking is naar innovatieve technieken en producten. 

Naast klussen voert Alex ook renovatieprojecten en grotere verbouwingen voor u uit. Dat doet hij samen met specialisten uit zijn netwerk uit de regio Amersfoort, Harderwijk, Zwolle. Alex blijft altijd uw aanspreekpunt en eindverantwoordelijk. Dat is handig voor u, omdat Alex de voortgang blijft bewaken en garant staat voor een prachtig eindresultaat.

Alex Timmerman is pas klaar met de klus als de opdrachtgever tevreden is!

Direct persoonlijk contact:

Bel: 06 40 959 301

Alex Timmerman
Van Essenstraat 8
3882 EG Putten

E: info@alex-timmerman.nl
T: 06 40 959 301

KvK: 60403659
BTW: NL 192650804 B01